NAVIGARE CONT

COMENZI

Plata in asteptare- de fiecare data cand verifici o comanda pe viennois.ro, un numar de comanda este creat pentru dvs. Daca decideti sa nu platiti o comanda pe care ati verificat-o, nu trebuie sa faceti nimic- va expira mai tarziu.

Procesare in asteptare- acest lucru reprezinta faptul ca s-a efectuat plata.Comanda va fi manipulata conform procedurii.

Procesarea- acest lucru reprezinta procesarea comenzii. Adunam toate produsele comandate ,verificam calitatea si functionalitatea acestora.Acest procedeu include:

1.inceputul procesarii

2.procesarea

3.incheierea procesarii

4.parasirea depozitului.

Pregatirea livrarii- reprezinta ambalarea produselor, vom urma instructiunile dvs pentru etichetarea pachetelor sau adaugam o factura personalizata in pachet.

Livrare- acest lucru reprezinta expedierea comenzii. Veti primi un email de la ce va contine numarul comanzii si link-uri.Va puteti loga pentru a verifica.

Primire- comanda dvs a fost trimisa cu succes, vom opri urmarirea acesteia. Daca apare vreo problema, contactati suportul nostru.

Anulare-aceasta stare este irevocabila.Probabilitatea este ca ati cerut anularea comenzii din cauza neefectuarii platii.

Probleme- prezinta probleme la efectuarea comenzii, precum plata sau adresa de livrare.

 

LISTA MEA

Lista mea reprezinta locul in care puteti adauga produse pe care doriti sa le comandati mai tarziu!

Listele cu dorinte sunt o modalitate foarte buna pentru ca ceilalti sa afle ce fel de lucuri v-ati dori cel mai mult.De asemenea, este mult mai sigur ca darul este trimis la locul potrivit si ca destinatarul nu primeste mai mult decat doreste.Puteti adauga tot ce doriti in lista de dorinte, chiar si produse care nu sunt afisate pe site-ul nostru!

 


AcasăAcasă