CONDITII DE FOLOSIRE

Va multumim pentru vizita dvs pe www.viennois.ro. Toate serviciile oferite de catre site-ul nostru au la baza regulile si conditiile care urmeaza. Utilizarea site-ului sau achizitia produselor cu ajutorul acestuia implica acceptarea conditiilor de mai jos:

CONFIDENTIALITATE

Va rugam sa consultati politica noastra de confidentialitate pentru a afla regulile noastre privitoare la acest aspect. Acelasi se de reguli se aplica si vizitei dvs. pe site.

COMUNICAREA ELECTRONICA

Atunci cand vizitati viennois.ro sau cand trimiteti un e-mail catre noi, comunicarea dintre ambele parti se face pe cale electronica, ceea ce implica acceptarea primirii de catre dvs a mesajelor electronice din partea noastra. Comunicarea se poate face atat electronic, cat si in scris prin notificari daca reglementarile legale in vigoare o cer.

Daca www.viennois.ro poate dovedi ca a trimis mesaje electronice sau ca a emis aviz pe site, atunci se poate considera ca ati primit acordul, declaratiile si alte informatii.

COPYRIGHT

Toate informatiile postate pe site precum afirmatii, diagrame, semne, pictograme, imagini, documente audio, download digital, date editate si software, sunt proprietatea www.viennois.ro sau a companiilor afiliate sau a furnizorilor de resurse, sub protectia Legii drepturilor de autor.

Compilarea tuturor informatiilor de pe site apartin exclusiv www.viennois.ro , sub protectia Legii dreptului de autor.

Toate soft-urile utilizate de site sunt in proprietatea viennois.ro sau a companiilor afiliate sau a furnizorilor.

CONTUL TAU

Daca va decideti sa utilizati site-ul nostru, sunteti responsabili pentru mentinerea secreta a informatiilor si parolei dvs., si de a restrictiona accesarea computerului dvs. ,si deasemenea de a raspunde la toate activitatile cu ajutorul contului si al parolei.

Viennois.ro nu vinde produse copiilor, dar vinde produse pentru copii adultilor.

Daca nu ati implinit varsta de 18 ani, puteti refuza serviciile, inchide contul, sterge sau edita continuturi sau anula comenzi facute pe site, doar sub supravgherea unui parinte sau tutore, conform legislatiei in vigoare.

 

COMENTARII, PARERI, MESAJE, ALTE OPINII

Vizitatorilor le este permisa postarea de comentarii sau alte pareri, deasemenea si de a face propuneri, sugestii sau de a solicita alte informatii atata timp cat mesajele sunt legale, nu sunt amenintatoare, vulgare, care incalca intimitatea, incalcand drepturile la proprietate intelectuala, ranirea sau agresarea unui tert sau care sa deranjeze ceilalti utilizatori, nu fac parte din propaganda electoral, scrisori in lant, spam sau alte forme de “junk” mail .Nu ar trebui sa oferiti adrese false de e-mail, pretinzand ca sunteti altcineva, de a induce in eroare sursa sau alte informatii in vreun fel.

Viennois.ro isi rezerva dreptul de a sterge sau edita continutul , dar nu va verifica in mod constant mesajele postate.

Daca intr-adevar postati mesaje sau incarcati materiale, cu exceptia cazului in care va dam indicatii contrare, vi se acorda dreptul de catre viennois.ro si de catre partenerii afiliati,drepturi non-exclusive, gratuite, revocabile si re-licentiate de a utiliza, replica, modifica, adapta, traduce si crea lucrari derivate, distribui si expune acest continut prin intermediul media, oriunde in lume.

ACCEPTAREA COMENZII

Trebuie sa aveti in vedere faptul ca pot fi anumite comenzi pe care nu le putem accepta sau pe care trebuie sa le anulam. Viennois.ro isi rezerva dreptul la propria discretie, de a refuza sau de a anula orice comanda din diferite motive. Anumite situatii care pot duce la anularea comenzii dvs, includ limitari privind cantitatile disponibile pentru comenzi, erori in informatiile despre produs sau in calcularea preturilor sau evitarea problemelor identificate de biroul de credite si frauda. Este posibil sa solicitam verificari si informatii suplimentare inainte de a confirma comanda. Veti fi contactat in cazul in care comanda dvs este anulata total sau partial sau daca se solicita informatii suplimentare pentru confirmarea comenzii dvs.

ERORI DE TIPOGRAFIE

Chiar daca viennois.ro face tot posibilul de a oferi informatii corecte despre produse si preturi, aceste erori pot sa apara. Viennois.ro nu poate confirma pretul unui produs pana nu se efectueaza livrarea. In cazul in care un produs este afisat cu un pret gresit sau cu o informatie eronata, site-ul isi rezerva dreptul de a refuza sau de a anula comenzile plasate pentru acel produs. Daca produsul este afisat cu un pret incorect, viennois.ro va va contacta pentru informare sau va poate anula comanda, urmand a fi notificati cu privire la anularea comenzii.

LINK-URI

Acest site poate contine link-uri catre alte site-uri care sunt detinute si operate de un tert. Va aducem la cunostinta ca viennois.ro nu este responsabil pentru eventualele operatiuni sau continuturi de pe aceste site-uri.


AcasăAcasă