DESPRE NOI

Viennois Romania, fondata in 2006, este o platforma specializata in comercializarea de bijuterii, gablonturi si accesorii. Produsele pot fi comandate online atat cu livrare prin curier rapid cat si cu ridicarea lor din magazinele traditionale existente in orasul dvs. Astfel costurile de transport sunt eliminate iar dvs. puteti achizitiona si plati produsele dupa ce sunteti siguri ca ele corespund din punct de vedere al calitatii si designului cu cerintele dumneavoastra.Puteti alege dintr-o gama diversa, atent selectionata de catre noi de inele, cercei, bratari, pandantive , coliere, seturi, brose, butoni, margele, genti, curele si alte accesorii, grupate in categorii sau dupa colectia din care fac parte.Va prezentam o gama larga de bijuterii produse in tari precum: USA, Austria, Anglia, Thailanda si Japonia cu speranta ca vom reusi sa aducem impreuna designul si materialele de cea mai inalta calitate pe care le doriti.Selectionam produse confectionate din : argint (bijuterii din argint cu sticla de murano, cu chihlimbar, cu zirconiu, cu marcasit, cu pietre semipretioase (onix, coral, ametist, citrine, jade, turcoaz, agate, aventurine, ochi de tigru, topaz, cuart, hematit, peridot, sidef, obsidian, malachit, jasp, etc.), cu perle, bijuterii din argint simplu, cu piele naturala, cu rasina speciala, cu diverse materiale), bijuterii otel si aliaje din otel inox (bijuterii din otel cu zirconiu, din inox cu lemn, din otel cu pietre semipretioase, din otel cu fibra de carbon), bijuterii titan, bijuterii fantezie si gablonturi si le grupam in colectii proprii specifice diferitelor varste si preferinte: ‘Viennois’, ‘Albella'si 'Melifa'

Ne concentram pe crearea si dezvoltarea brand-urilor si colectiilor proprii, cu lucrari rafinate, care au castigat aprecierea clientilor. Noi cei de la Viennois suntem constienti de responsabilitatile grele, dar acceptam provocarile pietei cu cinste si efort insutit. Avem incredere ca brand-urile noastre vor deveni legenda.

 

VIENNOIS ROMANIA este o companie inovatoare, cu teluri inalte si bazate pe calitate si pe apropierea de clientii sai. De aceea dorim ca pana la sfarsitul anului 2012 sa extindem reteaua de standuri si magazine in toate marile orase din Romania in asa fel incat fiecare client al nostru sa aibe acces facil la consultanta de specialitate in domeniul bijuteriilor.


AcasăAcasă