COLECTIILE NOASTRE
Plecand de la pasiunea pentru obiectele care definesc cel mai bine frumusetea si rafinamentul,bijuteriile, am inceput aventura cu prima colectie, denumita chiar VIENNOIS, avand in vedere originea majoritatii pieselor care compun aceasta colectie: Austria. Am adaugat apoi celelalte colectii din dorinta de a oferi fiecaruia posibilitatea de a-si defini stilul propriu.
Colectia VIENNOIS :
Colectia Viennois
Colectia include atat bijuterii clasice,potrivite pentru orice varsta, seturi de bijuterii pentru mirese si diferite alte evenimente deosebite din viata dumneavoastra, cat si bijuterii fantezie potrivite celor pentru care agitatia cotidianului reprezinta o provocare in alegerea stilului.
Colectia ABELLA :
Colectia Abella
Colectie indreptata in special catre cerintele tinerilor si adolescentilor. Selectia produselor din aceasta colectie este caracterizata de dinamism, nonconformism si dorinta continua de schimbare a persoanelor tinere. Este o colectie plina de culoare, care foloseste teme din natura si viata de zi cu zi.
Colectia MELIFA :
Colectia Melifa
Este o colectie care se adreseaza tuturor varstelor si care se bazeaza pe stralucirea si puritatea inconfundabila a cristalelor Swarovski montate pe argint sau pe aliaje placate cu rodiu, aur si argint. Colectia include atat piese clasice,cat si nonconformiste care va provoaca sa aratati tuturor stralucirea lor.
Deschiderea si increderea clientilor in brandurile noastre au stat la baza succesului de care s-au bucurat aceste colectii. Scopul nostru este de a oferi clientilor inspiratie si de ce nu, noi experiente in adaptarea stilului fiecaruia la cerintele cotidianului.
Suntem preocupati permanent de grija de a pune in valoare individualitatea, personalitatea şi stilul tau vestimentar.
Vrem sa-ti aducem fantezie, culoare si stil prin cea mai completa gama de bijuterii si accesorii.

Incercam sa ajungem cat mai aproape de voi dezvoltand continuu reteaua de magazine si oferindu-va posibilitatea de a alege dintr-o gama de peste 2000 de articole din catalogul online.

AcasăAcasă